Η επιχείρηση

Το 1978 ο Αγαθοκλής Λύγκας, μετά από 15ετή μαθήτευση στους καλύτερους τεχνίτες του μαρμάρου, ίδρυσε την επιχείρηση «Σύγχρονο και Παραδοσιακό Μάρμαρο», με σκοπό την δημιουργία καλλιτεχνικών κατασκευών με αντικείμενο το μάρμαρο, την πέτρα,τον γρανίτη, τον χαλαζία και τον όνυχα.

Οι σημερινές εγκαταστάσεις της επιχείρησης βρίσκονται στην Λεωφόρο Ειρήνης 83, στο Ταύρο. Εκεί βρίσκεται η έκθεση και το εργοστάσιο ενώ οι αποθήκες της επιχείρησης είναι στο Κορωπί.

Η πολύχρονη εμπειρία, το ειδικευμένο προσωπικό, η τεχνογνωσία, η χρήση της τεχνολογίας αλλά κυρίως η αγάπη για το μάρμαρο καθιέρωσαν τον Αγαθοκλή Λύγκα στο χώρο.

Η επιχείρηση εξειδικεύεται στις καλλιτεχνικές κατασκευές υψηλής αισθητικής και ποιότητας σε: Τζάκια, Λαβομάνα, Πάγκους κουζίνας – Λουτρού, περίτεχνα δάπεδα και λουτρά, φουρούσια, κρήνες, υπέρθυρα, εκκλησιαστικά, αρχαϊκά και άλλα.

Δείγματα εργασίας βρίσκονται στη Βουλή των Ελλήνων, σε ξενοδοχεία, κοσμηματοπωλεία, τράπεζες, εκκλησίες, κρουαζιερόπλοια, κότερα, και πολυτελείς κατοικίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ ΛΥΓΚΑΣ - Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ ΛΥΓΚΑΣ - Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ ΛΥΓΚΑΣ - Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ- ΕΡΓΑΣΙΕΣ
navigate_before
navigate_next